Krachtige IoT-oplossingen voor een slimmere planeet

De wereld verbinden

Realtime inzichten en intelligente gegevens versterken. ComBus Technologies verbindt alles, waar en wanneer dan ook, om een constante informatiestroom te bieden om de effectiviteit van gegevensgestuurde beslissingen te vergroten, zodat u een slimmere manier van werken kan aannemen.

Verbeter uw activiteiten

met kwaliteit en innovatie

Technologieën, breedband push-to-talk-communicatie en IoT-toepassingen zorgen voor een betere, schonere en veiligere toekomst voor iedereen.

Om een optimale efficiëntie, zorgplicht voor uw team, kosteneffectiviteit en een hoogwaardige service van uw activiteiten te garanderen, hebben uw personeel en controlekamerexploitanten betrouwbare, realtime spraak- en gegevenscommunicatie nodig voor volledig situatiebewustzijn.

Hoe meer apparaten en telemetrie-georiënteerde infrastructuren u verbindt en monitort, hoe meer gegevens u zult bereiken, wat resulteert in geavanceerde analyse die waarde toevoegt aan uw organisatie.

Onze geavanceerde technologie en software biedt u kritieke gegevens waarmee u trends kan voorspellen, verbeteringen identificeren, compliant garanderen, snelle, nauwkeurige beslissingen nemen en effectief alle onderhoud, incidenten en wijzigingen beheren.

Innovatieve IoT-oplossingen verbinden uw objecten en infrastructuren met het netwerk om cruciale informatie te verzamelen door middel van betrouwbare en robuuste sensoren. Breedband Push-to-Talk-radiosystemen zijn rijk en omvatten wereldwijde bereik-, GPS-tracking- en noodfuncties zoals man down en Lone worker. De software van ComBus is ontworpen om volledig flexibel te zijn, daarom werkt ons team van experts uit België en Nederland met u samen om uw ultieme oplossing op maat te ontwikkelen en te installeren. De interoperabele software kan worden geïntegreerd in uw bestaande controlekameromgeving en apparaten (mobiele telefoons, laptops, pc's, enz.). Als u onze cloud dispatch-oplossing implementeert, is uw controlekamer gewapend met bedrijfskritische betrouwbaarheid om de responstijden te verkorten.
ComBus Technologies, Broadband Push-to-Talk communications and IoT applications secure a brighter, cleaner and safer future for everyone
Revolutionising the world of communications

Een revolutie

de wereld van communicatie

Philip Vercruysse, oprichter en eigenaar van ComBus Technologies, liet zich inspireren door het pionierswerk dat zijn ouders hebben verricht om mensen met elkaar te verbinden.

"Communicatie is voor altijd in mijn leven geweest. Mijn ouders ontwikkelden de eerste autotelefoon in België en vanwege de hoge kwaliteit trok het product spraakmakende klanten aan, waaronder koning Boudewijn. Op 12-jarige leeftijd verwierf ik mijn eerste zenderontvanger en behaalde mijn amateurradiolicentie in de jaren 1980. Van jongs af aan begreep ik dat technologie en kwaliteit boven alles staan.

"In 1990 richtte ik Entropia op met slechts 250 euro startkapitaal en wat geleend geld. Mijn visie was om de meest betrouwbare telecommunicatienetwerken in heel Europa te ontwikkelen die onafhankelijk zijn van openbare mobiele netwerken.”

"Deze visie is gerealiseerd en vandaag heeft de Entropia-groep het grootste onafhankelijke commerciële radionetwerk in België en Nederland. ComBus Technologies is opgericht om de groep te complimenteren door innovatieve kritische IoT-oplossingen te leveren om mensen met mensen, mensen en objecten met objecten te verbinden. De passie en toewijding die ik in deze industrie heb, voedt mijn drive om onze veranderende wereld te verbinden en te versterken met betrouwbare realtime intelligente gegevens."

Snel en veilig

communicatie gegarandeerd

Als onderdeel van de Entropia-groep profiteert ComBus van het gelicentieerde, volledig beheerde netwerk van Entropia dat is ontwikkeld om de professionele gebruiker een onberispelijke dekking te bieden.

Entropia's tweerichtings spraak en data TETRA-netwerk omvat 400+ masten met een oppervlakte van meer dan 15.000+ Km2 offshore dekking en ca. 60.000+ Km2 onshore dekking in België en Nederland.

TETRA-technologie is een ongeëvenaarde wereldwijde standaard voor missie kritische communicatie waarmee we infrastructuur en abonneeradio's van de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan de hulpdiensten, nutsbedrijven, beveiligingsprofessionals en vooruitstrevende organisaties die zich inzetten om slimme steden te creëren.  Hoe kunnen we helpen?