Critical communication solutions to enhance surveillance and enforcement
NIEUWSARTIKEL

Het innovatieve Critical Cloud meldkamersysteem van ComBus en de geoptimaliseerde databasestructuur maken drukke openbare ruimtes veiliger.


Kritieke communicatieoplossingen om toezicht en handhaving te verbeteren.


Amsterdam is een bloeiende, drukke commerciële hoofdstad en de thuisbasis van de beste financiële centra in Europa. De stad trekt ook grote aantallen toeristen. Het is van groot belang dat alle bezoekers, bewoners en medewerkers ten allen tijde veilig worden gehouden door de aanwezigheid van THOR-beveiligers (Toezicht en Handhaving).

Updates van het bedrijfskritieke communicatiesysteem van ComBus werd 's nachts met volledig succes geïmplementeerd. Deze nachtelijke geplande updates vinden steeds plaats in een periode van minder radioverkeer om verstoring tot een minimum te beperken.

De diensten van ComBus werden ontwikkeld om de unieke behoeften van hun klanten op de eerste plaats te zetten, evenals de groeiende behoefte van het grote publiek. De kritieke cloud dispatching oplossing verbindt eerstelijns personeel met hun controlekamer. De Push-to-Talk tweerichtingsradio's bieden niet alleen volledig situatiebewustzijn, ze zijn ook voorzien van functies om locaties te bepalen en live beelden ter plaatse vast te leggen. Er zijn ook ingebouwde noodfuncties om de surveillanten van de stad beter te beschermen, zoals de man down en lone worker.

Handhaving in Amsterdam using ComBus and Entropia communications

De robuustheid van deze betrouwbare communicatieapparatuur betekent dat ze overal kunnen werken en volledig worden ondersteund door meerdere redundantieniveaus en dit in de zwaarste omgeving. Met deze bedrijfskritische communicatieoplossing ervaren beveiligingsfunctionarissen en operatoren van controlekamers een hoge bereikbaarheid, betrouwbaarheid, realtime operationele mogelijkheden, hoge beveiligingsniveaus, privé- en groepscommunicatie en gegarandeerde kwaliteit en dienstverlening.

  Hoe kunnen we helpen?