Slimmere luchthavens

Digitaal verbonden luchthavens bieden de reiziger van vandaag een premium ervaring. Met elk apparaat gekoppeld, heeft het luchthavenbeheer de bevoegdheid om diepgaande gegevensverzameling uit te voeren om de prestaties van de luchthaven te verbeteren en de toekomstige groei te plannen.

Smarter Airports with IoT and ComBus

Instant naadloze connectiviteit:

de drijvende kracht achter luchthavens

IoT-toepassingen, breedband push-to-talk radiosystemen en een vlekkeloze netwerkdekking bieden de ultieme uniforme communicatieoplossing.

Het aantal passagiers dat de luchthavens van de wereld passeert, zal jaar na jaar toenemen. Zonder volledig situationeel bewustzijn vindt luchthavenbeheer het steeds moeilijker om uitstekende klantenservice te bieden, te reageren op noodsituaties, nieuwe inkomsten te genereren of plannen te maken voor toekomstige groei. Door innovatieve technologie te omarmen die belangrijke infrastructuren direct en betrouwbaar met elkaar verbindt, kunnen de frustraties van de reiziger worden geëlimineerd en de weg vrijmaken voor een betere toekomst voor vliegreizen.

Uitgerust met de instant unified communicatieoplossingen van ComBus blijven luchthavenbeheerteams volledig in controle om de goede werking van de luchthaven te garanderen. Aangedreven door de innovatieve IoT-toepassingen van ComBus kunnen alle medewerkers realtime gegevens ontvangen van alle luchthavenactiviteiten, inclusief waarschuwingen over landings- en vertrektijden. Door de implementatie van combus' robuuste en betrouwbare breedband push-to-talk tweerichtingsradiosystemen kunnen spraak- en datacommunicatie direct worden verzonden naar operationele teams om taken te coördineren.

Naadloze tweerichtingscommunicatie is de sleutel tot het beheer van een efficiënte luchthaven. De draagbare Breedband Push-to-Talk-radiosystemen van ComBus zijn meer dan alleen een manier van praten; deze apparaten bieden veiligheid en volledig inzicht.

De IoT-toepassingen van ComBus kunnen worden geïmplementeerd om de belangrijkste prestatie-indicatoren van een luchthaven te verzamelen en deze realtime intelligente gegevens naar een controlekamer en luchthavenpersoneel te verzenden om een volledig inzicht te geven in hoe de luchthaven functioneert. Deze rijke gegevens identificeren trends, voorspellen de vraag en detecteren fouten, knelpunten en risico's waardoor het managementteam effectief prioriteit kan geven aan werk en kan reageren op urgente situaties.


Toezicht houden op real-time operaties is een essentiële rol voor alle luchthavenoperaties. Het personeel moet veilig worden gehouden en de prestaties moeten worden gecontroleerd.

Realtime positiebepaling van assets Lone worker en Man down bescherming Geautomatiseerde jobticketing Tekstberichten Spraak- en gegevensopname Noodfuncties Lokale en brede communicatie, inclusief wereldwijd bereik

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?