Innovaties om u de touwtjes in handen te geven

Ultieme cloud meldkamer

Realtime missiekritische gegevens maken uw controlekamer robuust. Onberispelijke connectiviteit om volledig situationeel bewustzijn te bieden. De geavanceerde Cloud Dispatch-oplossing van ComBus zorgt voor een ongestoorde informatiestroom naar uw operatoren, waardoor ze slimmere beslissingen kunnen nemen.

TOONAANGEVEND IN CLOUD DISPATCH-TECHNOLOGIE OM ALLE ON-SCENE GEGEVENS DIRECT AAN UW CONTROLEKAMEROPERATORS TE LEVEREN

Iedereen overal verbinden om de efficiëntie te maximaliseren

Ontketen innovatie en breng uw bedrijfskritische omgeving op de kaart met technologie dat is ontworpen om u de volledige controle te geven.

De ultieme controlekamer heeft betrouwbare tweerichtingscommunicatie nodig, de mogelijkheid om al het personeel en alle middelen te lokaliseren en realtime van nauwkeurige data te voorzien. Om eerstelijnspersoneel te beschermen dat het meeste risico loopt, moeten ze zijn uitgerust met een robuust systeem, met onmiddellijke noodfuncties.

ComBus begrijpt dat elke controlekamer en de collega's die ze verbinden allemaal verschillende behoeften hebben. Onze innovatieve Cloud Dispatch-technologie kan worden ontworpen rond uw vereisten voor de ultieme oplossing op maat die naadloos integreert met uw bestaande voorzieningen, waaronder tweerichtingscommunicatie, mobiele telefoons, pc's, tablets, enz.

Uw controlekameroperatoren garanderen de onmiddellijke gegevensstroom en kunnen risico's identificeren voordat ze in situaties veranderen. De operatoren kunnen snel reageren op incidenten om eerstelijnspersoneel en leden van het grote publiek veilig te houden.

Informatierijke organisaties zijn beter uitgerust om de concurrentie voor te blijven. Door de technologie van ComBus te implementeren, kunnen ze middelen effectief beheren, oplossingen voor de problemen van vandaag ontdekken, nieuwe ervaringen creëren en slimmere bewerkingen stimuleren.

ltimate Desktop Dispatch
Video live stream solutions

Videogesprekken

& videostreaming

Live stream video-mogelijkheden zijn de slimme manier om de veiligheid en verantwoordingsplicht te vergroten.

Het vastleggen van realtime videobeelden plaatst u direct op de plaats delict. Het levert live visuele en hoorbare gegevens om de veiligheid van uw eerstelijnspersoneel en het publiek te optimaliseren, essentieel bewijs te leveren en de responstijden te verhogen.

Live locatietracking

voor activa en personeel

Locatie technologie zonder grenzen

Uw ultieme locatietracking-oplossing aangedreven door gegevens. Coördineer uw team, volg uw wagenpark en optimaliseer uw reactie op incidenten met de innovatieve Cloud-gebaseerde toepassing van ComBus.

Location tracking technology without boundaries
A reliable and robust Push-to-Talk two-way radio system

Oplossingen voor veiligheidsbeheer
in realtime

Een betrouwbaar en robuust Push-to-Talk tweerichting communicatiesysteem is een essentieel pakket voor werknemers die alleen of in gevaarlijke omgevingen werken.

ComBus levert de ultieme uniforme communicatieoplossing om uw werknemers beter te beschermen. Implementeer slimme technologie om uw eerstelijnspersoneel en controlekameroperatoren volledig te ondersteunen.

Privé- en groeps

gesprekken

Bedrijfskritieke spraak- en berichtenoplossingen die zijn ontworpen voor alle situaties

Afstand en mobiliteit zijn niet langer een probleem waardoor uw team direct met elkaar kan samenwerken, waar ze zich ook bevinden als individu of als team met behulp van gespreksgroepen, veilig informatie uitwisselen en bestanden delen.

Mission critical voice and messaging solutions

Sectoren die wij bedienen

Guaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?