Het leveren van innovatieve en flexibele oplossingen

Toezicht op evenementen

Omdat evenementen enorme menigten aantrekken, is hun management complex en wordt voortdurend onder druk gezet. Onze flexibele, robuuste en responsieve uniforme oplossingen bieden u voorsprong op gebeurtenissen en bieden de perfecte ervaring voor uw publiek.

ComBus delivering innovative and flexible solutions for Event managment

Uniforme oplossingen

voor volledig situationeel bewustzijn

De innovatie, integriteit en ervaring van ComBus en Entropia verenigen zich om u volledige controle te geven.

Arena's en evenementen ervaren pieken van activiteit als geen andere omgeving; van een leeg stadion tot volle zalen en weer terug. Sites worden meestal het hele jaar door bezet door een kernteam met de toevoeging van een groot aantal andere professionals, aannemers en het grote publiek.

Deze bedrijven zijn vaak overkoepelende organisaties die retail, entertainment, tentoonstellingen en catering aanbieden om maar een paar aspecten te noemen. In het geval dat communicatiesystemen essentieel zijn om een groot aantal mensen te beheren; zowel om veiligheidsredenen als om het plezier van het bredere publiek. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidskwesties die communicatie kan aanpakken. Ze bieden commando- en controlecapaciteit voor veiligheid, brand en andere waarschuwingen.

Voor alarmprocessen staat communicatie centraal. Er is een zorgplicht, namens de exploitanten van al deze faciliteiten, om de veiligheid van bezoekers van het terrein te handhaven. ComBus & Entropia zorgen ervoor dat elke stap in een procedure zorgvuldig is ontworpen; van het beoordelen van een mogelijk vals alarm tot het plannen van de processen en tijdlijnen van elke evacuatie.

Er is ook de commerciële overweging om onnodige evacuaties tot een minimum te brengen en het communicatiesysteem is daar een belangrijk onderdeel van. We doen er alles aan om u te helpen de controle te houden over uw site, haar bezoekers en het hele evenement, inclusief het opzetten en verwijderen van alle faciliteiten. Een betrouwbaar tweerichtingscommunicatiesysteem maakt uw werk eenvoudiger; om de informatiestroom te waarborgen en belangrijke medewerkers vrij te laten om hun taken te vervullen.

IoT geïntegreerde Cloud control rooms Uniforme spraak- en datacommunicatie met wereldwijd bereik Veiligheid van het personeel inclusief paniekknoppen en lokaliseren Contacten, telemetrie, Bediening op afstand van ventilatie (BOA-V), enz.

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?