Wanneer elke seconde telt

Ondersteuning
van de gezondheidszorg

We zijn er trots op de hulpdiensten te ondersteunen en zetten ons in om hen de ultieme uniforme oplossingen te bieden. Robuuste communicatieapparatuur, IoT-toepassingen en een betrouwbaar digitaal radionetwerk zijn noodzakelijk in tijdkritische situaties.

Toekomstbestendig maken

communicatie voor slimmere gezondheidszorg

Gezondheidszorg is iets dat we allemaal als vanzelfsprekend willen beschouwen. We willen dat het ten allen tijde efficiënt, effectief en beschikbaar is.

ComBus & Entropia hebben een lange geschiedenis van het werken met een verscheidenheid aan zorgverleners om ervoor te zorgen dat deze kwaliteiten worden weerspiegeld in hun uniforme communicatiesystemen.

In de afgelopen tijd is uniforme digitale communicatietechnologie geïdentificeerd als fundamenteel voor de ontwikkeling van effectievere hulpdiensten. De oplossingen die wij leveren zijn rijk en bieden betere connectiviteit met andere medische diensten en controlekamers om de evoluerende rol van de huidige zorgprofessionals toekomstbestendig te maken.

ComBus zorgt voor grensverleggende communicatie; gebruikers direct verbinden met een druk op de knop, locaties volgen en alarm slaan. Ze kunnen verder worden gebruikt om real-time foto's en video's naar de spoedeisende hulp te sturen voor verbeterde verdere zorg.

ComBus integreert bestaande communicatiesystemen naadloos met toekomstbestendige technologie, waaronder Broadband Push-to-Talk radiosystemen. Het reeds gevestigde landelijke missiekritische TETRA-radionetwerk van ComBus en Entropia in België en Nederland levert optimale spraak- en datacommunicatie en verbindt tweerichtingsradio's naadloos met andere apparaten, waaronder onze innovatieve Cloud dispatch control room.

Uniforme communicatieoplossingen Tetra missie kritische spraak en data Broadband Push-to-Talk radiosysteem Toekomstbestendige technologie IoT-integratie Versleutelde spraak- en cyberveilig
communications for smarter healthcare

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?