Ultieme controle voor uw noodbeheeroplossingen

Live Stream Video

Het vastleggen van real-time videobeelden plaatst u direct op de plaats delict. Het levert live visuele en hoorbare gegevens om de veiligheid van uw eerstelijnspersoneel en het publiek te optimaliseren, essentieel bewijs te leveren en de responstijden te verhogen. Neem de controle over elke situatie met de innovatieve oplossingen van ComBus.

Technologie die u kan vertrouwen
om situationeel bewustzijn te vergroten

Een crisis kan zich overal en altijd voordoen. Met de uniforme beheeroplossingen van ComBus bent u altijd een stap voor.

De exploitanten van controlekamers moeten adequaat en snel reageren om het optimale resultaat van een noodsituatie te garanderen. Door uw eerstelijnsmedewerkers en meldkamer dispatchers te voorzien van geavanceerde, betrouwbare technologie die zorgt voor een volledig situationeel bewustzijn, garandeert u de effectiviteit van alle besluitvorming en acties.

De missie van ComBus is om de hulpdiensten en organisaties binnen de beveiligingssector uit te rusten met producten van de hoogste kwaliteit en innovatieve diensten om gemeenschappen veiliger te maken. De combinatie van onze live stream videotechnologie, vlekkeloze netwerkconnectiviteit, breedband tweerichtingscommunicatie en het ComBus Cloud-meldkamersysteem biedt de ultieme uniforme noodbeheeroplossing.

Gegevens delen met uw controlekamer met breedband Aangedreven door het volledig beheerde TETRA-netwerk van Entropia Bereik on-scene bewustzijn met hoge resolutie
Ultimate control for your emergency management solutions

De kracht om het leven van mensen te verbeteren

Live stream video-mogelijkheden zijn de slimme manier om de veiligheid en verantwoordingsplicht te vergroten.

Uw eerstelijnspersoneel werkt vaak in paren, of zelfs alleen. Door hen de technologie te bieden om livebeelden van een body-warn-video vast te leggen en te streamen, zorgen ze ervoor dat ze altijd als een team fungeren. Nu elk lid van uw team zich bewust is van een situatie en tegelijkertijd getuige is van de gebeurtenissen, kunnen ze samenwerken voor het optimale resultaat.

Het dragen van een bodycamera wekt vertrouwen. Wetende dat het evenement nauwkeurig wordt geregistreerd, stelt de drager in de frontlinie in staat om zich te concentreren en de situatie te beoordelen.

Directe opname implementeren met één knop Deel automatisch beelden ter plaatse met de controlekamer Blijf in contact met al het sleutelpersoneel Full shift incidentele opname optie Alarmactivering op afstand Integreert met de bestaande infrastructuur van klanten Beveiliging en encryptie gegarandeerd

Sectoren die wij bedienen

Guaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?