Productieindustrie

Alle productiebedrijven zijn net zo individueel als hun producten. Vanuit communicatieperspectief brengt hun uniciteit specifieke uitdagingen en kansen met zich mee; van spraakdiensten en personeelsveiligheid tot IoT-functionaliteit met toegevoegde waarde om belangrijke prestatiegegevens te bewaken en te meten.

Niet van plan om te falen;

plan om mislukkingen te vermijden.

Het toevoegen van innovatie aan het productieproces levert grenzeloos potentieel op aan de functionaliteit van onze geïntegreerde communicatiesystemen.

Faciliteiten moeten op optimale capaciteit draaien. Verloren productietijd en bijbehorende kosten kunnen niet worden teruggevorderd en er is geen reservecapaciteit om die ontbrekende eenheden te maken. Elke productiestap is afhankelijk van de volgende. Elk punt in de keten moet voortdurend worden bewaakt, onderhouden en geleverd.

De communicatie tussen de robots, de machines van de productie-installatie en het personeel werkt preventief; informatiestroom is van fundamenteel belang voor de werking van een site. Het beheren van doorlopend onderhoud en routinebenodigdheden voorkomt dat problemen escaleren en elimineert productieverlies.

Onze uniforme communicatiesystemen bevatten functies die deze problemen oplossen om de succesvolle werking van uw installatie toekomstbestendig te maken.

Door de implementatie van IoT-technologie kunnen op maat gemaakte waarschuwingen in uw communicatiesysteem worden ingebouwd om aan uw exacte behoeften te voldoen. Dit kan zijn om een waarschuwing te geven naar de dichtstbijzijnde beschikbare werknemer in de buurt, om de voedingsvoorraden naar de robots te beheren (zoals lasdraad of olie), een waarschuwing te beantwoorden voor oververhitting of om te gaan met gepland preventief onderhoud.

Om meer waarde te bieden, is er een escalatieproces als een oproep of waarschuwing onbeantwoord blijft. Het managementteam ontvangt automatisch het eerste niveau van waarschuwing en verdere waarschuwingen worden gegenereerd naar de volgende groep personeelsleden in de keten, enzovoort. Dit proces biedt waardevolle managementinformatie en zorgt ervoor dat de oproep is beantwoord, wat resulteert in een effectief beheer van personeel en middelen ter plaatse om de uitvaltijd te minimaliseren en de kosten te verlagen.

Hetzelfde geïntegreerde communicatiesysteem moet een functioneel onderdeel zijn van alle alarmsystemen. Het radiocommunicatiesysteem in combinatie met telemetrie versnelt bijvoorbeeld de reactie op een brandalarm.

ComBus communications with IoT for manufacturing business across Belgium and the Netherlands
Manufacturing managment with IoT and ComBus

Integratie met

Site beheer

ComBus & Entropia kan de ultieme uniforme oplossing ontwerpen en installeren in een hele faciliteit met bakentechnologie om de exacte locatie van werknemers te volgen. Wanneer een productie-asset aandacht nodig heeft, identificeert het communicatienetwerk een agent die het incident kan afhandelen.

Deze technologie maakt gebruik van een geautomatiseerd berichtensysteem via het draadloze communicatienetwerk ter plaatse.


Integratie met datamanagementsystemen Naadloze dekking – buiten uitbreiden binnenshuis Verbeterde gezondheid en veiligheid voor eenzame werknemers Kosteneffectieve en toekomstbestendige oplossing Uitstekend rendement op uw investering


Aangepaste binnendekking

verwijdert fysieke barrières

ComBus & Entropia passen hun uitgebreide digitale communicatie-ervaring toe om in-door dekkingssystemen te ontwerpen en om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.

In bepaalde situaties is extra signaalvermogen essentieel. Als uw medewerkers bijvoorbeeld werken dat omringd is door industriële infrastructuur of in een ondergrondse ruimte, werken de dikke bouwmaterialen (meestal betonnen of stalen wanden) als een barrière en het signaal blokkeren. Dit zal de communicatie vrijwel zeker onmogelijk maken dat de gebruiker zijn informatie kan verzenden of ontvangen.

Custom indoor communications coverage

ComBus-oplossingenBroadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?