Welkom op onze informatiehub

Nieuws en artikelen

Onze passie voor het revolutioneren van communicatie voor een groenere, veiligere, meer verbonden planeet loopt door ons DNA. Hier delen we met u ons laatste nieuws, verhalen die onze waarden benadrukken en wat trending is in onze wereld.Meep, a subsidiary of Elbit Systems, and Entropia are building a Critical Broadband Service
Entropia Critical data and digital two-way voice communications

Lancering Van Kritische Breedband Communicatie

Meep, een dochteronderneming van Elbit Systems, en Entropia bouwen samen een kritische breedband communicatiedienst

Israël, Tel Aviv, 1 mei 2023 - Meep Ltd., een dochteronderneming van Elbit Systems (NASDAQ: ESLT) (TASE: ESLT) en Entropia, zijn een langdurig strategische partnership aangegaan om een internationale kritieke breedbanddienst op basis van Meep's Push to Talk Over Cellular Networks (PTToC) communicatieoplossing - Synch™ gecombineerd met Entropia’s missie kritische TETRA-controlekamerbeheerplatform , ComBus®.


Siyata Mobile versnelt de Europese uitrol van SD7 met Entropia

De SD7 maakt push-to-talk-communicatie via het Entropia-platform mogelijk voor eerstehulpverleners en zakelijke klanten in een eenvoudig, gebruiksvriendelijk, robuust, op Android gebaseerd Push-To-Talk (PTT)-apparaat met uitstekende geluidskwaliteit dat werkt via het 4G LTE-netwerk met hoge bandbreedte, waardoor consistente connectiviteit internationaal mogelijk wordt. De IP68-classificatie, weerstand tegen water en stof, bescherming tegen vallen en de robuuste batterij maken hem zeer geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen. Gebruikers van de SD7 kunnen gespreksgroep-oproepen initiëren en privéoproepen ontvangen, anderen op de hoogte stellen van noodsituaties en locaties melden, allemaal acties die bij uitstek zijn toegesneden op bedrijf kritische doeleinden.

Siyata SD7 Push to Talk Rollout with Entropia and ComBus
ComBus / Entropia April, 2023

ECOM heeft de Combonet Smart PTT-app-technologie goedgekeurd voor gebruik op SMART-EX 02 DZ1 / Smart-Ex 02 DZ2 en Smart-Ex 02M-apparaten.


ComBus / Entropia November, 2021

Het nieuwe TETRA X-Core-netwerk zal alle Entropia-klanten de interconnectie tussen TETRA-tweewegradio en breedband zoals 4G en 5G mogelijk maken.

ComBus December, 2021

Entropia is er trots op onafhankelijke breedbandconnectiviteit aan te bieden. Klanten zullen genieten van een vlekkeloze, betrouwbare dekking, ongeacht hun locatie.


ComBus / Entropia July, 2021

With nearly 99,95% measured values of cases - 100% availability. TETRA and MCPTT offers added value.

Entropia and ComBus have developed an innovative monitoring network that monitors underground water levels.

ComBus / Entropia April, 2021

It is not inconceivable that serious air pollution could be caused by gas clouds at some point.


ComBus / Entropia March, 2020

Entropia and ComBus continues to innovate to always deliver a flawless voice and data network for guaranteed customer availability.


Innovation enhances critical communications across the Netherlands
ComBus March 2021

ComBus heeft een geavanceerd missie kritisch cloud dispatchsysteem ontwikkeld om naadloos te integreren met Breedband Push-to-Talk-apparatuur en meldkamersystemen.

Security Officers invited to experience ComBus’ control room
ComBus February 2021

De nieuwe ComBus-meldkamer van Amsterdam toont zijn missie kritische communicatiefunctionaliteiten aann hun landelijke Nederlandse collega’s.

Cloud dispatching at THOR Amsterdam successfully completed
ComBus / Entropia January 2021

Het missiekritische Cloud-meldkamersysteem van ComBus en de geoptimaliseerde database maken de openbare ruimte veiliger en waarborgen de veiligheid van uw medewerkers.


Communications to maintain security and prevent criminal activity
ComBus January 2021

Real-time missie kritieke spraak- en datacommunicatie bieden volledig situatiebewustzijn om surveillanten tijdens hun opdracht het publiek te beschermen.


ComBus / Entropia December 2020

De innovatieve IoT-oplossingen van het missie kritieke ComBus cloudplatform meten automatisch en op afstand de grondwaterstanden om droogte, overstromingsrisico’s en wateranomaliën te detecteren.

Future-proof Smart water solutions for a more sustainable world
ComBus November 2020

Het Cloud dispatch-systeem van ComBus loopt voorop op het gebied van betrouwbare bedrijfskritische communicatie en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan honderd geografisch redundante locaties in België en Nederland.

Technology that can track devices anywhere, even underground
ComBus October 2020

ComBus heeft een baanbrekende iBeacon ontwikkeld geschikt voor de zwaarste omgevingen en om grenzen te elimineren.


ComBus technology designed to futureproof critical communications
ComBus September 2020

Om de behoeften van haar klanten te waarborgen, heeft ComBus schaalbare cloud software ontwikkeld.


Unified 4G & 5G with Entropia Tetra network
ComBus / Entropia August 2020

Entropia & ComBus kondigde de integratie en eenmaking van 4G en 5G LTE met het Entropia TETRA-netwerk aan met behulp van ComBus Push-to-Talk.

  Hoe kunnen we helpen?