Bescherming van uw medewerkers en het publiek

Veiligheid

De ultieme uniforme communicatieoplossing voor de beveiligingsprofessional. Breedband tweerichtings Push-to-Talk radiosystemen, IoT-toepassingen en onberispelijke connectiviteit garanderen dat ze hun rol maximaal vervullen en veilig blijven.

GARANDEREN VAN VLEKKELOZE CONNECTIVITEIT EN DIRECTE SPRAAK- EN DATACOMMUNICATIE OM ONZE GEMEENSCHAPPEN BETER TE BESCHERMEN

Kritische communicatie

voor een kritieke dienst

Ongeacht de taak of locatie is een betrouwbare en robuuste tweerichtingsapparaat met essentiële veiligheidsvoorzieningen essentieel.

Het veiligheidsberoep neemt toe door de groeiende behoefte om te beschermen. De risico's van vandaag omvatten de dreiging van terrorisme, aanvallen op prominente personen en hun eigendommen, agressie jegens regeringen en crowd control. In een crisis moet snel actie worden ondernomen.

De uniforme oplossingen van ComBus zijn ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de unieke eisen van uw beveiligingsprofessional, waar en wanneer u maar wilt. Zelfs in de zwaarste omgevingen kan op onze geavanceerde technologie worden vertrouwd.

Wij leveren robuuste communicatieoplossingen aan beveiligingspersoneel uit alle sectoren. Met name de horeca, vrije tijd en het bedrijfsleven hebben onze innovatieve uniforme communicatieoplossingen nodig om grote aantallen van het grote publiek veilig te houden en rampen te voorkomen.

ComBus combineert de kracht van hun breedband- en IoT-connectiviteit om premium functies te leveren die essentieel zijn voor de beveiligingsprofessional. Deze technologie biedt wereldwijd bereik om grenzen te elimineren. De apparaten verenigen communicatie en gegevensstromen om toekomstbestendige services te leveren, waaronder live videostreams.

IoT biedt connectiviteit om poorten en barrières te bedienen, alarmsensoren te hanteren, lichten aan te zetten en controlekameroperatoren volledig situatiebewustzijn te geven via onze baanbrekende Cloud Dispatch-technologie.

Ons communicatiesysteem stelt een persoon in staat om met een druk op de knop met een andere persoon of met een vooraf bepaalde groep of een controlekamer te spreken. De Push-to-Talk tweerichtingsradio's die wij leveren hebben een noodoproepfunctie, GPS-tracking, man down en lone worker-bescherming voor extra gemoedsrust.

ComBus communication solutions for security situations
Security across Belgium and the Netherlands

Voor bewerkingen binnen

België en Nederland

ComBus en Entropia bieden landelijke missiekritische communicatie met behulp van professionele TETRA-technologie.

Dit landelijke netwerk is eigendom van en wordt beheerd door Entropia om een vlekkeloze continuïteit te garanderen. De netwerkfrequenties zijn gelicentieerd en volledig beheerd met encryptie voor beveiliging.

Directe spraak- en datacommunicatie Betrouwbare en robuuste tweerichtingsapparatuur Uitgebreide netwerkdekking GPS, lone worker en man down functies Audio van hoge kwaliteit overal en altijd Coderings- en verificatiebeveiliging Cloudgebaseerde services

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?