Analyse en controle

Slim water

Innovatieve IoT-oplossingen om het succes van de huidige watersystemen en bijbehorende kritische infrastructuren veilig te stellen. De geavanceerde technologie van ComBus transformeert deze cruciale troef digitaal door de inzet van krachtige real-time monitoring en de automatisering van intelligente data.

Een slimme toekomst:

innovatief en schaalbaar kritisch IoT

Slimme wateroplossingen voor identiteitsproblemen, het voorspellen van veranderingen, het herkennen van trends en het leveren van data voor snelle en accurate besluitvorming. Watersystemen zijn een cruciaal onderdeel van energiebeheer, waarbij veel systemen goed zijn voor 50% van de totale energie-uitgaven van een stad.

De uitdagingen waarmee steden en de waterindustrie worden geconfronteerd, zijn onder meer de steeds toenemende vraag naar water naarmate de bevolking toeneemt, verontreinigende stoffen, klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit. Om een schoonwatervoorziening te garanderen die aan de vraag voldoet, zijn we toegewijd om IoT-oplossingen te bieden om nutsbedrijven uit te rusten met de technologie om lekken, manipulatie, drukverlies, omgekeerde stroom en andere afwijkingen op te sporen.

Met optimaal inzicht zijn onze klanten in staat om hun preventieve en data-analysemechanismen effectief te beheren en de kloof tussen het geleverde watervolume en de waterrekening van de klant te dichten.

Het slimme beheer van watersystemen en de distributie ervan verbetert de klantervaring, optimaliseert het waterverbruik, stimuleert duurzaamheid, verhoogt de effectiviteit van datagedreven besluitvorming en draagt uiteindelijk bij aan een groenere, slimmere toekomst.

Het succes van onze waterindustrieën hangt ervan af dat zij kunnen reageren op veranderingen die door vele externe factoren worden veroorzaakt. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om schaalbaar te zijn, zodat ze voortdurend kunnen groeien, ontwikkelen en zich kunnen aanpassen.

Data en KPI's om uw besluitvorming te versterken Mogelijkheid om metingen op afstand op aanvraag uit te voeren Services op afstand in- of uitschakelen Vlekkeloze dekking van het volledig beheerde netwerk van Entropia
IoT solutions to monitor and control water
Borehole IoT monitoring systems

Meetpalen:

toekomstbestendig maken van uw waterinfrastructuur

We leven in een sterk gereguleerde wereld waar operaties zwaar worden gecontroleerd, we leven ook in een wereld die kwetsbaar is voor aanvallen. ComBus Technologies levert real-time boorgatbewakingssystemen om continu de diepte, temperatuur en kwaliteit van grondwater te bewaken en te meten en in geval van manipulatie wordt uw sleutelpersoneel onmiddellijk gewaarschuwd.

Hydrostatisch niveau onder water en absolute hoogtechnologische sensoren worden ingezet om het grondwater te monitoren en automatisch de real-time data via ComBus Cloud terug te sturen naar uw controlekamer via Entropia's gelicentieerde TETRA-netwerk voor voortdurende analyse en op routinematige basis op meerdere locaties.

Gegevens kunnen zo vaak als elke 5 minuten worden Bewakingssystemen kunnen meer dan 10 jaar op batterijen werken Optie van een alarmtoestand wordt onmiddellijk gedetecteerd Geautomatiseerde alarmmeldingen meldkamer en sleutelpersoneel Real-time monitoring vermijdt verder onderzoek Directe connectiviteit voor realtime inzicht Het gelicentieerde netwerk beveiligt de gegevens

Traditionele handmatige methoden voor het monitoren van boorgaten worden nog steeds gebruikt, maar deze praktijken zijn onhoudbaar over grotere gebieden, kwetsbaar voor menselijke fouten en het identificeren van een onmiddellijk risico is bijna onmogelijk.

De missie van ComBus is om voortdurend te innoveren en onze vooruitstrevende technologieën te ontwikkelen om een schonere, veiligere en duurzamere planeet te garanderen. Onze IoT-oplossingen zijn ontworpen om de dagelijkse routines te helpen beheren, maar ook om onze toekomstige omgeving te behouden. Door middel van boorgatmonitoring kunnen organisaties hun eigen duurzame doelen aantonen, rampen (overstromingen en droogtes) voorkomen en aantonen dat ze voldoen aan hun milieuvergunningen en -toelatingen.


ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?