Ultiem IoT en telemetrie

Telemetrie verzamelt en communiceert kritieke gegevens van sensoren om het IoT van stroom te voorzien en duurzame verbeteringen voortdurend te stimuleren. ComBus combineert geavanceerde sensoren met onberispelijke draadloze verbindingen om de wereld te verenigen.

DE INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN VANDAAG LEVEREN EINDELOZE
MOGELIJKHEDEN VOOR ONZE TOEKOMST

Het verzamelen van gegevens.

De kracht om te transformeren.

ComBus loopt voorop in het ontwerpen van innovatieve technologie om alles, waar en wanneer dan ook, met elkaar te verbinden.

Real-time kritieke gegevensoverdracht verbetert de business intelligence, zorgt voor efficiëntie, optimaliseert het energieverbruik en zorgt uiteindelijk voor een schonere, duurzamere toekomst voor iedereen. Het stelt elke organisatie uit alle sectoren in staat om hun activiteiten en prestaties volledig in het oog te verliezen. Met IoT en telemetrie zijn er geen grenzen.

Naar schatting zullen in 2025 75 miljard IoT-objecten telemetrie gebruiken om gegevens te communiceren.


Honderden apparaten worden elke seconde aangesloten. Vooruitstrevende organisaties omarmen deze technologische vooruitgang om betere klantenservice te bieden, kosten en verspilling te verminderen, beter te beheren en hun concurrentie voor te blijven. De kennis die IoT en telemetrie leveren, heeft echt de kracht om een betere toekomst vorm te geven.

The Internet Of Things IoT enables us to measure hundreds of variables
IoT, the future of connectivity from ComBus

Onze toekomst
opnieuw ontworpen

Het Internet Of Things "IoT" stelt ons in staat om honderden variabelen te meten op elk object op elke locatie, inclusief zicht, geluid, beweging, luchtstroom, vloeistofniveaus, vocht, elektrische stromen, positie en snelheid.

Telemetrie verzendt deze gegevens om organisaties en hun controlekamers te voorzien van deze realtime informatie. ComBus zorgt voor de betrouwbare connectiviteit van elk object en apparaat.

Door de uitrol van breedband en het volledig beheerde TETRA-netwerk van de Entropia Group’s is uw voortdurende stroom van intelligente gegevens gegarandeerd.

Realtime gegevens
om de prestaties te verbeteren

ComBus levert baanbrekende mogelijkheden om de kracht van kennis te benutten. Dit stelt organisaties in staat trends te voorspellen, fouten te identificeren, de beveiliging te bewaken, betere beslissingen te nemen, effectief en meer op situaties te reageren.

ComBus is toegewijd om te inspireren en te innoveren door de ontwikkeling van geavanceerde technologie. De betrouwbare overdracht van uw gegevens vanaf elke externe locatie biedt optimale controle over uw primaire bedrijfsprocessen.

Volledig prestatie-inzicht stelt organisaties in staat om een slimmere toekomst op te bouwen waar ze in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen en kansen te maximaliseren. Onze uniforme communicatieoplossingen kunnen ten goede komen aan een groot aantal sectoren:

ComBus real-time performance indicators

Sectoren die wij bedienenGuaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?