Nutsbedrijven

De Entropia Group is er trots op de wereldwijde energieoplossing te ondersteunen als specialisten in bedrijfskritieke communicatie. De zeer ervaren digitale communicatieprofessionals van ComBus begrijpen volledig de uitdagingen in deze sector, waardoor ze zich kunnen concentreren op het leveren van de ultieme oplossingen.

COMBUS EN ENTROPIA ZIJN IN HUN GESCHIEDENIS BETROKKEN GEWEEST BIJ ENERGIEOPWEKKING EN NUTSVOORZIENINGEN OP ELK NIVEAU

Geavanceerde oplossingen

om duurzaamheid te stimuleren

Onze uitgebreide ontwerpen maken impact. Van nieuwbouw windparken tot de installatie van state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen.

Onze ruime ervaring in het samenwerken met een breed scala aan klanten en aannemers in combinatie met het werk dat we uitvoeren om verouderde apparatuur te vernieuwen en bij te werken, plaatst ons idealiter om innovatieve operationele communicatieoplossingen op uw locatie te leveren.

ComBus en Entropia leveren ook data backhaul voor de monitoring en besturing van kritieke infrastructuur. IoT-integratie maakt volledig operationeel toezicht mogelijk. Entropia's missiekritische TETRA-communicatienetwerk voor België en Nederland is uitgebreid naar zee om 15.000+ Km2 offshore en kustcommunicatie te leveren ter ondersteuning van windmolenparklocaties.

Omdat we een eigen netwerk hebben, hebben we optimale controle over de primaire bedrijfsprocessen om een onberispelijke connectiviteit en beschikbaarheid te garanderen. Directe duidelijke communicatie is de sleutel tot de veiligheid van onze klanten en door het netwerk te bezitten, kunnen we hen volledige veiligheid garanderen, omdat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben.

Op een typische nutssite zijn de eisen aan de spraakoproepelementen van een systeem hoog; het personeel gebruikt het systeem dagelijks om honderden oproepen te doen om de veilige werking van de site en de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en aannemers te garanderen. Onze grootste vaardigheid is de toegevoegde waarde die we bieden aan een installatie; verder gaan dan voice om innovatie en zakelijke tools toe te voegen. Deze bieden de mogelijkheid om de bedrijfsmiddelen beter te beschermen, de werkmethoden te verbeteren en de kosten te verlagen. We kunnen communicatiesystemen leveren op afgelegen locaties die een unieke en essentiële link met de buitenwereld bieden.

Combus utility worker communications
Lone worker protection

Het verbinden van uw personeel op afstand

naar uw controlekamer

Toezicht houden op real-time bewerkingen is een essentiële rol voor alle nutsvoorzieningen. Het personeel moet veilig worden gehouden en de prestaties moeten worden gecontroleerd.

Entropia heeft het ComBus Cloud-gebaseerde controlekamersysteem opgezet om haar klanten nog meer flexibiliteit te bieden. Deze applicatie kan worden geïnstalleerd op een TETRA-radio of een smartphone met behulp van breedbandnetwerken en WiFi.

Volledig toezicht op de operaties Noodfunctionaliteiten Naadloos overbruggen van land-, zee- en luchtcommunicatie IoT-connectiviteit voor alle geïmplementeerde infrastructuur

Op elke locatie, groot of klein, ondersteunt het gebruik van een combinatie van locatieservices, lone workers en man down-functionaliteiten uw bedrijf. Met deze technologieën kunt u voldoen aan de gezondheids- en veiligheidseisen en uw algemene zorgplicht voor alle bezoekers en medewerkers.


Loen worker &

man down alarmen

Nutsvoorzieningen zijn afhankelijk van personeel dat alleen en op afstand werkt. Het is essentieel dat werknemers en aannemers worden beschermd.

Essentiële functionaliteiten zoals lone workers en alarmen tonen aan dat een organisatie zich inzet voor veilige en efficiënte werkmethoden. De Push-to-Talk-radio's hebben een lone workersfucntionaliteit geconfigureerd, zodat ze automatisch als failsafe werken, waardoor het personeel ze niet fysiek in gebruik moet nemen. Dit komt enorm ten goede aan nieuw personeel of aannemers die ter plaatse komen.

ComBus configureert beaconing-technologie om radio's en slimme apparaten te volgen, zelfs in structuren en gebouwen, waardoor klanten een nauwkeurig inzicht krijgen in de locatie van hun personeel. Wanneer er een radio binnen het bereik van het baken is, ziet het het apparaat en rapporteert het via ComBus terug naar de toepassing met de identiteit en positie van het apparaat. Dit werkt naadloos samen met GPS-radiofuncties voor het volgen van werknemers die buiten het bereik van de interne bakens liggen.

Door gebruik te maken van een combinatie van beaconing en GPS weet de applicatie nu de exacte locatie van elke individuele radio of smart device. Van daaruit is het een kleine stap om functionaliteit toe te voegen die lone workers-bescherming biedt. Voor deze functies moeten werknemers inchecken als antwoord op een automatisch gegenereerde aanvraag. Elk apparaat heeft een unieke verwijzing dat is toegewezen aan een individuele werknemer.

Lone worker and man down alarms
Utility business managment integration

Integratie met

bedrijfsbeheer

Toezicht houden op real-time bewerkingen is een essentiële rol voor alle nutsvoorzieningen. Het personeel moet veilig worden gehouden en de prestaties moeten worden gecontroleerd.

Business management systemen, geleverd door ComBus, geven tot op de minuut informatie en alarmen. Wanneer gebouwen onbemand zijn, biedt BMS toegang wanneer een toegangspoort wordt benaderd. Medewerkers, die zich buiten de betreffende locatie bevinden, ontvangen een toegangsverzoek dat ze doorsturen naar het beveiligingsteam ter plaatse.

Hetzelfde systeem kan ook worden geconfigureerd om een alarm laten genereren en om processen te escaleren wanneer een bewerking begint te falen. Veel hiervan gebeurt door alarmen en telemetrie ter plaatse te integreren. Dergelijke systemen kunnen zich ook uitstrekken tot locatiebeveiliging die externe operatoren waarschuwt voor perimeter-invallen of binnensensoren die worden geactiveerd.

Integratie met datamanagementsystemen Versleutelde privégesprekken en gegevensberichten Bijhouden van personeel en activa EVerbeterde gezondheid en veiligheid voor lone workers

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?