DE ALLES-IN-ÉÉN APP VOOR BEDRIJFSCOMMUNICATIE

Ultieme Breedband
Push-to-Talk

Voor personeel in elke branche is de gebruiksvriendelijke interface van Broadband Push-to-Talk (BBPTT) een stapsgewijze verandering in de dienstverlening ten opzichte van traditionele communicatiesystemen.

GEAVANCEERDE FUNCTIES OM BETROUWBARE EN DIRECTE SPRAAK- EN DATACOMMUNICATIE TE LEVEREN: DE KRACHT IN UW HANDEN NEMEN.

Elke sector rubuuster maken om hun activiteiten te optimaliseren

Uw personeel en de mensen die ze bedienen, zullen profiteren van het ultieme real-time communicatiesysteem van ComBus.

Een belangrijk voordeel van Broadband Push-to-Talk is de mogelijkheid voor één persoon om een actieve gespreksgroep te bereiken met één druk op de knop. Wanneer slechts één knop wordt ingedrukt, worden collega's bijna realtime (millieseconden) verbonden en kunnen ze elkaar in hoge kwaliteit horen en zien, in audio en video.

ComBus is toegewijd om geïntegreerde functies te bieden die echte waarde toevoegen, bijvoorbeeld push-to-video, asset tracking, command & control, dispatching, korte (en lange) berichten, spraakopname, eenzame Lone workerbescherming, man down alarmen en meer. Vanwege het bereik van de dekking hebt u geen dode zones of communicatie-uitval. Om onze oplossingen te vereenvoudigen, hebben onze klanten geen licenties nodig en is er geen complexe infrastructuur om te onderhouden, wat betekent dat het opzetten van een dergelijk systeem minder complex en goedkoper is dan een conventionele installatie.

De voortdurende ontwikkeling van BBPTT maakt het geschikt voor een breder scala aan gebruikers. Mission Critical Push-to-Talk biedt toegang tot dezelfde technologieën voor gebruikers van wie de communicatie bedrijfskritisch is en een hogere kwaliteit van service vereisen. Degenen in openbare veiligheidsrollen, vervoer, veiligheid en meer hebben nu toegang tot het gemak van BBPTT zonder in te boeten aan de betrouwbaarheid waarvan ze afhankelijk zijn.

Broadband Push-to-Talk (BBPTT) is een oplossing om directe en wereldwijde communicatie mogelijk te maken met een druk op de knop via een breedbandnetwerk op een mobiel apparaat (smartphone); uw mobiele apparaat effectief veranderen in een tweerichtingsradio met behulp van een breedbandnetwerk. BBPTT bestaat uit het gelijktijdig gebruiken van een mobiel netwerk zoals 4G/5G of een WiFi-netwerk om communicatie tussen twee of meer gebruikers te bieden.

BBPTT geeft een open kanaal van versleutelde communicatie; een instrument voor veiligheid, het managen van processen en het leveren van leiderschap. ComBus BBPTT biedt het grootste scala aan functies over het breedste aantal platforms voor de breedste geografische spreiding.

ComBus Broadband Push-to-Talk (BBPTT)-toepassingen kunnen werken via uw eigen breedband- en WiFi-installaties terwijl u zich op locatie bevindt en geeft u toegang tot het 4G/5G-mobiele netwerk wanneer u niet op uw basis bent; het in wezen combineren van deze elementen vergemakkelijkt een naadloze internationale dekking.

De unieke roaming-simms van abonnees van ComBus zorgen voor vaste kosten, zelfs op verschillende continenten.
Lage installatiekosten Abonnementenformules Functies voor uitgebreide mobiliteitsapps Snelle oproepopstelling Veilige communicatie Beschikbaar voor gebruik op veel verschillende apparaten

ComBus heeft fors geïnvesteerd in hoogwaardige redundante infrastructuur om ervoor te zorgen dat een premium communicatiedienst beschikbaar is voor al onze abonnees.

ComBus-toepassingssoftware wordt in eigen huis ontworpen en onderhouden, wat een ongestoorde service en de voortdurende stroom van kritieke gegevens garandeert. ComBus-klanten profiteren van deze betrouwbaarheid en onze 30 jaar digitale communicatie-expertise.

ComBus IoT for Belgium and the Netherlands
Connect with 4G, 5G and TETRA

Teamsamenwerking

tot het maximum herleiden

ComBus Enterprise BBPTT sluit naadloos aan op technologie zoals TETRA-communciatie, tweerichtingsportofonie, en meer bepaald de nationale netwerken van Entropia in België en Nederland.

ComBus-applicaties kunnen rechtstreeks op een gewone Android- of IOS-smartphone worden gebruikt, waardoor het niet nodig is om extra apparatuur mee te nemen. Eenmaal gedownload, transformeert de ComBus Push-to-Talk-service uw gewone smartphone in een PTT portofoonachtig apparaat, compleet met een eigen "Push-to-Talk"-knop. Andere voordelen van de applicatie zijn uitgebreide locatietracking, push-to-video en nog veel meer.

Privé- en groepsgesprekken

Afstand en mobiliteit zijn niet langer een probleem waardoor personeel direct met elkaar kan samenwerken, waar ze ook zijn als individu of als team met behulp van praatgroepen.

Met een dynamische en beveiligde map kunt u eenvoudig de juiste persoon vinden en hun instellingen bekijken. Hiermee kunt u ook identificeren wie actief of inactief is. Veilig informatie uitwisselen en bestanden delen. Alle informatie wordt in realtime bijgewerkt.

Private and group calling across Begium and the Nethrlands
GEO location of assets and personnel

GEO-locatie en

noodwaarschuwingen

Met ComBus geolocatieservices kunt u uw team nauwkeurig beheren door de realtime positietracking die op een grafische kaart wordt weergegeven.

Met deze service kan de ontvanger van noodalarmen, waaronder man-down en lone worker, de mogelijkheid bieden om de positie van de gebruiker onmiddellijk te volgen. Configureer live update-intervallen voor locatietracking om in realtime aan uw behoeften te voldoen, om bewegingen nauwkeurig bij te houden, tot enkele minuten om de levensduur van de batterij te besparen. Bij het volgen van uw Android- en/of IOS-gebruikers is er geen aparte GPS-tracker nodig.

API's en gateways voor
taakbeheer

De cloudgebaseerde architectuur van ComBus faciliteert naadloze API-gateways (Application Programmable Interface) waarmee Broadband Push-to-Talk kan worden geïntegreerd met bestaande bedrijfsprocessen en taakbeheerplatforms.

ComBus-oplossingen maken een veilige gegevensstroom door uw hele organisatie mogelijk. Het biedt uitgebreid beheer waarmee uw team toegang heeft tot processen die men kan beheren vanaf elke locatie, vanaf elk apparaat.

ComBus applications interface
Live stream video from your two-way radio device

Videogesprekken

& videostreaming

Videostreaming stelt het managementtoezicht in staat om gebeurtenissen ter plaatse te volgen alsof ze fysiek aanwezig zijn.

Door uw personeel de technologie te bieden om livebeelden van een body-warn-apparaat vast te leggen en te streamen, zorgen ze ervoor dat ze altijd als een team fungeren.

Sectoren die wij bedienen

Guaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?