DE ALLES-IN-ÉÉN APP VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE

Ultra breedband MCPTT

Het bereiken van de ultieme spraak- en gegevenstoegang op elk moment met interoperabiliteit, bedrijfskritische prioriteit en beveiliging die uw team vereist.

COMBUS OPTIMISED MISSION CRITICAL COMMUNICATIONS

Optimaliseren van missiekritische communicatie met ultieme connectiviteit

Voldoen aan de veeleisende behoeften van alle kritieke bedrijven en instanties om het leven te verbeteren en het publiek veilig te houden.

Het veerkrachtige missiekritische communicatiesysteem van ComBus is essentieel voor openbare veiligheidsdiensten zoals politie, brandweer, ambulancediensten en beveiliging. We begrijpen dat personeel uit deze sectoren afhankelijk is van hoge bereikbaarheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, lage latentie, realtime operationele mogelijkheden, hoge beveiligingsniveaus, privé- en groepscommunicatie en de mogelijkheid om prioriteit te geven, met een gegarandeerde kwaliteit van de service.

Onze Mission Critical Push-to-Talk-systemen zijn toegewijd om alle hulpdiensten te ondersteunen en verhogen de openbare veiligheid door het verbeterde Internet of Life-Saving Things (IoLST). Dit omvat essentiële functies zoals wearables, sensoren, robuuste smartphones en drones die snel gegevens en beelden met hoge resolutie verzamelen, analyseren en verzenden tussen hulpverleners en overheidsinstanties. Dit zorgt voor naadloze verbindingen tussen al het personeel in internationale netwerken.

We hebben zwaar geïnvesteerd in hoogwaardige redundante infrastructuur om altijd een premium communicatieservice aan onze abonnees te leveren. ComBus-applicatiesoftware is in eigen beheer ontworpen en volledig onderhouden om een ongestoorde service en de voortdurende stroom van kritieke spraak- en datacommunicatie te garanderen. Onze klanten profiteren van deze betrouwbaarheid en onze 30 jaar expertise op het gebied van digitale communicatie.

Mission Critical Broadband Push-to-Talk garandeert met doorontwikkelde ComBus-technologien een hoger serviceniveau, functionaliteiten en beschikbaarheid. De verbeterde betrouwbaarheid is cruciaal voor het optimaliseren van het resultaat van kritieke situaties aller tijden. Vlekkeloos bereik, directe wereldwijde communicatie via ComBus-eSIM om al het personeel ten allen tijde verbonden te houden.

ComBus Mission Critical Broadband Push-to-Talk-toepassingen kunnen werken via uw eigen breedband- en WiFi-installaties terwijl u zich op locatie bevindt en geeft u via ComBus-eSIM toegang tot het mobiele 4G/5G-netwerk wanneer u niet op uw WiFi-locatie bent; het in wezen combineren van deze elementen vergemakkelijkt een naadloze internationale dekking.

De unieke roaming-(e)simms van abonnees van ComBus zorgen voor vaste kosten, zelfs op verschillende continenten.
Lage installatiekosten Abonnementenbasis Functies voor uitgebreide mobiliteitsapps Snelle oproepopstelling Veilige communicatie Privé één-op-één gesprekken Groepsgesprekken Eerste om oproep te beantwoorden (een-op-een & een-op-veel) Omgeving descreet beluisteren Discreet luisteren op afstand Broadcast call (één-op-één & veel) Tijdelijke groepen Prioriteitsmodi

ComBus & Entropia bieden TETRA en MCPTT-apparaten in twee modi om het overbruggen van technologieën te vergemakkelijken. Speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de nationale TETRA-netwerken van Entropia in België en Nederland.

Privé- en groepsgesprekken

Afstand en mobiliteit zijn niet langer een probleem waardoor uw team direct met elkaar kan samenwerken, waar ze zich ook bevinden als individu of als team met behulp van praatgroepen, veilig informatie uitwisselen en bestanden delen.

Met een dynamische en beveiligde map kan u eenvoudig de juiste persoon vinden en hun referenties bekijken. Hiermee kan u ook identificeren wie actief of inactief is. Alle informatie wordt in realtime bijgewerkt.

ComBus Mission critical secure tow-way radio calls
ComBus premium communications sevice in Belgium and the Netherlands

Premium communicatietechnologie om samenwerking te stimuleren

ComBus Mission Critical Push-to-Talk seamlessly connects with technology such as TETRA two-way radios, and more specifically Entropia’s national networks covering Belgium and the Netherlands.

De geavanceerde applicaties kunnen direct op een gewone Android- of IOS-smartphone worden gebruikt, waardoor het niet nodig is om extra apparatuur mee te nemen. Eenmaal gedownload, transformeert de ComBus Push-to-Talk-service uw gewone smartphone in een PTT portofoon-achtig apparaat, compleet met een eigen "Push-to-Talk"-knop. Andere voordelen van de applicatie zijn uitgebreide locatietracking, push-to-video en nog veel meer essentiële noodfuncties. ComBus biedt waar nodig ook TETRA en MCPTT-apparaten in twee modi.

Integratie van taakbeheer met API-gateways

De cloudgebaseerde architectuur van ComBus faciliteert naadloze API-gateways waarmee Mission Critical Broadband Push-to-Talk kan worden geïntegreerd met bestaande meldkamerprocessen en taakbeheerplatforms bij de klant.

Dit maakt de veilige gegevensstroom in uw hele organisatie mogelijk en biedt uitgebreid beheer, zodat uw teams toegang tot gegevens en processen kunnen beheren vanaf elke locatie, vanaf elk apparaat.

Mission critical gateways

Locate assets and personnel across Belgium and the Netherlands

GEO-locatie en

noodwaarschuwingen

Met ComBus Mission Critical geolocatieservices kunt u uw team nauwkeurig beheren door realtime positietracking te ontvangen die op een kaart wordt weergegeven.

Met deze service kan de ontvanger van noodalarmen, inclusief waarschuwingen voor man down en lone workers, de mogelijkheid hebben om de positie van de gebruiker onmiddellijk bij te houden. Configureer live update-intervallen voor locatietracking om aan uw behoeften te voldoen - van seconden tot precies volgbewegingen, tot minuten om de levensduur van de batterij te besparen. Bij het volgen van uw Android- of IOS-gebruikers is er geen aparte GPS-tracker nodig.

Videogesprekken

& videostreaming

Videostreaming biedt volledig situationeel bewustzijn wanneer elke seconde telt. Het management is in staat om de meest effectieve beslissingen te nemen met volledig toezicht terwijl ze realtime gebeurtenissen ter plaatse volgen.

Door uw personeel de technologie te bieden om livebeelden van een body-warn-apparaat vast te leggen en te streamen, zorgen ze ervoor dat ze altijd als een team fungeren. Bodycams worden meestal gebruikt door politie-, brandweer- en ambulancediensten, maar ze worden ook ingezet door particuliere beveiligers, gezondheidswerkers, werknemers in het openbaar vervoer, verkeersregelaars, parkeerwachters en elke werknemer die te maken heeft met misbruik en dreiging van geweld tijdens hun werk.

Video calling with ComBus

Sectoren die wij bedienen

Guaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?