BETROUWBAAR, GEZELLIG EN EENVOUDIG TE BEHEREN DATA SIM-KAARTEN

De ultieme oplossing om
verbonden te blijven

De controle behouden is nu nog eenvoudiger met de kracht van onze multi-netwerk-simkaart. We houden u verbonden met het sterkste beschikbare netwerk in het geval van een primaire netwerkstoring voor een vlekkeloze werking.


Entropia systems work underground and in building

Ontwikkeld voor zowel de private als de publieke sector

Soms is ‘geen signaal hebben’ geen optie. Onze SIM-pakketten zorgen ervoor dat uw activiteiten actief blijven en dat uw sleutelpersoneel verbonden en veilig blijft.

Entropia Mobiel is de ultieme oplossing voor alle sectoren, inclusief de hulpdiensten en beschikbaar als spraak- en data-, data-only en machine-to-machine SIM-pakketten. U hebt de perfecte pasvorm voor uw sector gekozen met de volledige zekerheid dat het uw activiteiten zal verbeteren.

Ons assortiment unieke, scherp geprijsde simkaarten voor mobiele data zijn exclusief voor Entropia en ComBus en kunnen niet bij andere providers worden gekocht.


Opereert wereldwijd. We hebben roamingkosten volledig geëlimineerd. Databundels stellen Entropia-partners in staat oplossingen
         concurrerend te prijzen.
Privé-APN's voegen extra beveiliging toe door het openbare
         internet te vermijden.
SIM-kaarten maken automatisch verbinding met het sterkste
         beschikbare signaal.

Een moeiteloze oplossing om over te schakelen en te upgraden

Maak je nooit meer zorgen over een verlies van connectiviteit met onze superieure innovatieve technologie.

De wereld van vandaag gedijt op directe en betrouwbare communicatie. We hebben het nodig om samen te werken op het werk, we genieten ervan terwijl we bijpraten met vrienden en familie, maar we eisen het wanneer elke seconde telt.

Entropia Mobiel en ons populairste pakket, de ComBus Roaming SIM, voldoen aan deze behoeften. Ze bieden een onberispelijke 4G-back-up als een primair netwerk uitvalt door onmiddellijk het netwerk met het sterkste signaal te identificeren, afhankelijk van de locatie van de gebruiker, en er automatisch een verbinding mee te maken voor een naadloze ervaring.

Onze mobiele datapakketten zijn transparant tmet vooraf
gemaakte kosten.

Om ervoor te zorgen dat u de controle behoudt, worden er nooit
roamingkosten in rekening gebracht.
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly

De rol van onze hulpdiensten naar een hoger niveau tillen

We leven in een wereld waar technische vooruitgang ons blijft beschermen. Het is van cruciaal belang dat het belangrijkste personeel dat hard werkt om ons te beschermen, dit te allen tijde en vanaf alle locaties kan doen. Onze multi netwerk SIM-oplossingen:

Houd ambulancepersoneel verbonden met online informatie. Mobiele vingerafdruksystemen blijven altijd operationeel. Productieprocessen blijven naadloos. Retailactiviteiten blijven gestroomlijnd, kosteneffectief en ongestoord. Politieagenten hebben de mogelijkheid om gegevens op te
         nemen en live te streamen.

  Hoe kunnen we helpen?