ComBus and Entropia help to save lives every day with nearly 99,95% measured values of cases – 100% availability.
artikel

Al meer dan 30 jaar helpen ComBus en Entropia dagelijks levens te redden met bijna 99,95% meetwaarden van gevallen - 100% beschikbaarheid. Naast TETRA biedt breedbandintegratie MCPTT meerwaarde!


We willen een visualisatie van onze mastlocaties in België en Nederland met u delen.

Our own two-way voice and data network of over 400 masts covering an area of over 72 thousand square kilometres

kaart: Antenneposities van Entropia


Entropia begrijpt uw behoeften en uw verlangen naar zorgeloze communicatie. Entropia heeft een eigen netwerk en garandeert beschikbaarheid en kwaliteit.

Ons eigen tweerichtings spraak- en datanetwerk van meer dan 400 masten met een oppervlakte van meer dan 72 duizend vierkante kilometer wordt voortdurend bewaakt voor uw volledige gemoedsrust.

We investeren, bouwen, onderhouden en repareren. Hierdoor kunnen onze klanten zich puur op hun core business richten zonder onderbreking.

Als Motorola TETRA-applicatiepartner zijn we in staat om de evolutie van missiekritische communicatie verder te ontwikkelen en positief te beïnvloeden. Wij zijn eigenaar en exploitant van het premium M2M Mobitex netwerk; het eerste baanbrekende draadloze netwerk voor mobiele data in België en Nederland.

In België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn een team van experts het best geplaatst om de beste service te bieden.

Baanbrekende technologie, zodat u slim kunt werken

De infrastructuur en flexibele oplossingen van Entropia zijn ontwikkeld om volledig te voldoen aan uw kritieke communicatiebehoeften.

We zetten ons in om supersnelle, betrouwbare communicatie en data te leveren voor een betere wereld. Onze innovaties verbinden individuen, controlekamers en groepen mensen om levens te beschermen. En door monitoringmogelijkheden ondersteunen we ook een groenere planeet.

highest quality mission critical communications

TETRA (Terrestrial Trunked Radio) technologie stuurt onze infrastructuur, apparaten en service aan om de hoogste kwaliteit bedrijfskritische communicatie te bieden. TETRA heeft een ongeëvenaarde wereldwijde standaard voor kritische communicatie. Gebruikt door de professionals van vandaag levert het de ultieme dekking, beveiliging, capaciteit, controle en capaciteit.

Primaire controle om ervoor te zorgen dat alle processen veilig blijven

Entropia beheert hun eigen netwerk om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben. Dit houdt alle communicatie volledig veilig. In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. We garanderen dat radiocommunicatie tussen personen en controlekamers op elk apparaat alleen wordt vergrendeld voor geautoriseerde gebruikers.

Entropia radio network with an availability of at least 99.99 percent

SC21 TETRA portofoon


Om het succes van ons kritieke IoT (Internet of Things) te ondersteunen, houdt ons beveiligde netwerk alle gevoelige gegevens privé.

Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij de hulpdiensten, olie- en gasbedrijven, transportsectoren en meer. TETRA is altijd ons doel geweest om een revolutie teweeg te brengen in de telecommunicatie om het leven gemakkelijker en beter te maken. Als zodanig zullen we ons onderzoek voortzetten om de manier waarop we met elkaar communiceren verder te verbeteren.

Real-time communicatie voor een groenere, veiligere toekomst

Intelligentie en bewustzijn om te voldoen aan de eisen van onze evoluerende wereld. Entropia lanceerde ComBus Technologies om de constante stroom van kritieke informatie te garanderen.

Entropia radio network with an availability of at least 99.99 percent

De kracht om te leveren: Uniek binnen de communicatie-industrie, beheren we volledig ons eigen TETRA-netwerk om een ononderbroken service te garanderen. En als vertrouwde Motorola-partner leveren we wereldwijd toonaangevende apparatuur. Deze bewezen betrouwbaarheid in combinatie met onze passie voor innovatie en onze drive om de oprichting van slimme organisaties, smart cities en uiteindelijk een smart planet te ondersteunen, brachten ons ertoe om ComBus Technologies op te starten.

De kracht om verbinding te maken: ComBus Technologies, leidt de weg om de moderne wereld te verbinden. Het heeft onbeperkte mogelijkheden om alles te verbinden, overal en altijd. Mensen verbinden met mensen, objecten met objecten en mensen met objecten, het biedt niet alleen real-time spraak- en datacommunicatie, het biedt ook kennis. De kennis om te veranderen.

  Hoe kunnen we helpen?