Realtime lokalisatie
voor activa en personeel

Uw ultieme lokalisatie-oplossing aangedreven door een massa van gegevens. Coördineer uw team, volg uw wagenpark en optimaliseer uw reactie op incidenten met de innovatieve Cloud-gebaseerde toepassing van ComBus.

Lokalisatietechnologie zonder grenzen

Om de effectiviteit van uw communicatieoplossing te maximaliseren, moet u een positiebepalingsdienst implementeren met een totale redundantie en premium beveiligingsniveaus in rust en onderweg.

Door personeel en activa bij te houden, krijgen operatoren van controlekamers en sleutelpersoneel waardevolle informatie. Het ondersteunt een soepele en efficiënte werking van de dagelijkse activiteiten en biedt cruciale gegevens in een noodsituatie wanneer elke seconde telt.

Het is geen verrassing dat hulpdiensten en sectoren zoals transportlogistiek locatietechnologie gebruiken om hun personeel en activa te volgen, waaronder voertuigen en incidenten. ComBus begrijpt het belang van deze communicatiedienst en heeft zijn expertise en ervaring gecombineerd om baanbrekende technologie en software te ontwikkelen om betrouwbaarheid te garanderen, ongeacht de locatie.

Als onderdeel van de Entropia-groep profiteert ComBus van het volledig beheerde en gelicentieerde TETRA-netwerk van Entropia. Dit landelijke netwerk zorgt voor een vlekkeloze tracking in België en Nederland. Daarnaast kan de locatietechnologie ook worden ingezet voor breedbandapparaten om mogelijk overal ter wereld te volgen.

ComBus Live location Tracking for Assets and Personnel

Nauwkeurig locaties aanwijzen voor snellere responstijden

ComBus biedt live tracking-toepassingen als een belangrijk element van zijn uniforme communicatieoplossingen om uw noodbeheerprocessen te optimaliseren.

Precies weten waar uw personeel en activa zich op een bepaald moment bevinden, biedt een premium niveau van situationeel bewustzijn. Deze realtime gegevens stellen sleutelpersoneel in staat om snelle, nauwkeurige beslissingen te nemen die hen in staat stellen adequaat en effectief op incidenten te reageren.

Informatie ter ondersteuning van uw resource-implementatie Garanderen van het optimale resultaat voor alle incidenten Integreert met lone worker & man down apps Identificeer personeel met de vereiste vaardigheden Geavanceerde software biedt volledige beveiliging Bespaart tijd en redt levens

Sectoren die wij bedienen

Guaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?