De kracht om beter te leven

Slimme stad

De baanbrekende IoT-oplossingen van ComBus bieden organisaties realtime spraak- en datacommunicatie. Volledig situationeel bewustzijn stelt hen in staat om slimmere, groenere en veiligere oplossingen te ontdekken en te verkennen ten behoeve van degenen die in steden werken en wonen.

Connectiviteit om te maken

slimmere en veiligere steden

IoT verbindt ons met de wereld. Het transformeert alle aspecten van ons leven. Het biedt grenzeloze kansen. Slimme steden omarmen IoT om intelligente gegevens te monitoren, bij te houden en vast te leggen om openbare nutsvoorzieningen, beveiliging, services en infrastructuur te verbeteren.

Aangezien meer dan de helft van de wereldbevolking in steden woont en werkt, zijn deze stedelijke gebieden snel uitgebreid. Om de ervaring in de stad te verbeteren, staan organisaties en lokale overheden onder toenemende druk om de levenskwaliteit van haar inwoners en werknemers te verbeteren, eventuele ongelijkheden in evenwicht te brengen en efficiënt te reageren op onverwachte situaties.

De sleutel tot het creëren van de ultieme transformationele smart city is het analyseren van de enorme hoeveelheid intelligente gegevens die beschikbaar zijn uit slimme monitoring om trends te identificeren, gebruik te voorspellen en fouten te detecteren die organisaties in staat stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Intelligent aangesloten apparaten kunnen overal in een stad worden bewaakt en bestuurd: nutsmeters, energienetten, straatlantaarns, afvalbeheer, verkeer, transport, bewaking en luchtkwaliteitssensoren. Onze betrouwbare smart connected oplossingen stellen uw personeel in staat om kpi's en real-time besluitvormingsefficiënties te realiseren.

De IoT-toepassingen en interoperabele software van Combus zijn volledig flexibel en schaalbaar om altijd aan uw eisen te voldoen, omdat ze zich aanpassen aan de veranderende eisen van onze steeds groeiende drukke steden.

Profiteert van het vlekkeloze communicatienetwerk van Entropia Cloudgebaseerde toepassingen Connectiviteit in de omgeving met wereldwijd bereik Beveiliging van versleuteling en authenticiteit Volledig softwareonderhoud
ComBus smart city with IoT

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?