Geavanceerde oplossingen om personeel en prestaties te waarborgen.

Petrochemie

Om een efficiënt en veilig beheer van een petrochemische locatie te garanderen, moet een uniforme communicatieoplossing het personeel uitrusten met directe spraakoproepen, veiligheidsfuncties en de mogelijkheid om big data vast te leggen. Volledig situationeel bewustzijn om te voorspellen en te reageren is essentieel.

Directe gegevens en bewaking op afstand voor tijd kritische beslissingen

Het toezicht op real-time operaties is een essentiële rol voor alle petrochemische operaties.

Entropia heeft het ComBus Cloud-gebaseerde controlekamersysteem opgezet om haar klanten volledige flexibiliteit te bieden. Deze applicatie kan worden geïnstalleerd op een TETRA-radio of een smartphone met behulp van breedbandnetwerken en WiFi.

Vlekkeloze connectiviteit is gegarandeerd omdat The Entropia-groep een eigen netwerkinfrastructuur bezit en beheert om optimale controle te krijgen over primaire bedrijfsprocessen. Directe duidelijke communicatie is de sleutel tot de veiligheid van onze klanten en door het netwerk te bezitten, kunnen we hen volledige veiligheid garanderen, omdat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben.

Volledig toezicht op de operaties Noodfunctionaliteiten Naadloos roamingtechnologie IoT-connectiviteit voor mens en machine Bewaking op afstand

De innovatieve IoT-technologie van ComBus verbindt mens en machine, en machine en machine.

Onze grootste vaardigheid is de toegevoegde waarde die we bieden aan een installatie; verder gaan dan spraak om ervaring, passie en zakelijke tools toe te voegen.

Onze baanbrekende uniforme oplossingen bieden de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen beter te beschermen, de werkmethoden te verbeteren en de kosten te verlagen. Wanneer onze communicatiesystemen op afstand worden ingezet, vormen ze een unieke en essentiële schakel naar de buitenwereld.

Petrochemical industry communication solutions
Petrochemical business managment

Integratie met

site beheer

Business Management Systems, ontwikkeld door ComBus, geven in realtime informatie en alarmen, deze oplossingen bieden gateways voor personeel om toegang te krijgen tot jobtickets en schematische gegevens met behulp van slimme apparaten op elke locatie. Deze functierijke apparaten zorgen voor de veiligheid van het personeel met man down, lone worker, GPS-tracking en noodknopfuncties.

Breedbandoverbruggingstechnologie verbindt extra apparaten zoals smartphones, tabletapparaten en pc's om de communicatie buiten het operationele gebied uit te breiden. Deze ultieme communicatieoplossing biedt off-site bewakingsstations, hoofdkantoren en alle controlekamers met volledig situationeel bewustzijn.

Integratie met datamanagementsystemen Uitgebreide spraak en gegevens voor meerdere gebruikersgroepen Versleutelde privégesprekken en gegevensberichten Bijhouden van personeel en activa Verbeterde gezondheid en veiligheid voor eenzame werknemers Bewaking op afstand van het netwerk Ingebouwde redundantie, bewaking en synchronisatie op afstand

Lone worker

en man down alarmen

Het is essentieel dat werknemers en aannemers zijn uitgerust met robuuste en betrouwbare tweerichtingsapparatuur met onberispelijke connectiviteit om hun veiligheid te garanderen. Lone workers- en man down-alarmen vormen een essentieel onderdeel van uw toewijding aan veilige en efficiënte werkmethoden. Lone worker-functionaliteiten op onze apparatuur kunnen zo worden geconfigureerd dat ze automatisch als failsafe werken, waardoor het personeel ze niet meer in gebruik hoeft te nemen. Dit is enorm gunstig voor nieuw personeel of aannemers die ter plaatse komen.

Beaconing-technologie van ComBus kan worden ingezet om radio's en slimme apparaten te volgen. Het hebben van real-time informatie over de locatie van het personeel op een petrochemische locatie is van het grootste belang. Deze betrouwbare technologie maakt het mogelijk om apparaten op de man te volgen in structuren en gebouwen voor extra gemoedsrust en betrouwbare veiligheid. Als er een radio binnen het bereik van het baken is, ziet deze het apparaat en rapporteert vie ComBus het terug naar de toepassing met de apparaatidentiteit en -positie. Dit werkt naadloos samen met GPS-radiofuncties voor het volgen van werknemers die buiten het bereik van de interne bakens liggen.

Door gebruik te maken van een combinatie van de twee technologieën, beaconing en GPS, identificeert de applicatie de exacte locatie van elke individuele radio of smart device. Van daaruit is het een kleine stap om functionaliteit toe te voegen die eenzame werknemersbescherming biedt. Voor deze functies moeten werknemers inchecken als antwoord op een automatisch gegenereerde aanvraag. Elk apparaat heeft een unieke verwijzing die is toegewezen aan een individuele werknemer.

Lone woker and man down alarms for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?