Transport & Logistiek

Het enige volledig beheerde, gelicentieerde digitale radionetwerk in België en Nederland dat naadloze connectiviteit garandeert voor al uw kritische spraak- en datacommunicatie. Uniforme oplossingen om alle apparaten direct aan te sluiten.

Transport managment from ComBus

Naadloos wereldwijd bereik

om grenzen te elimineren

Essentiële diensten voor de veiligheid en het toezicht op personeel dat hun werkgebied buiten elke grens moet uitbreiden.

Ons netwerk garandeert beschikbaarheid en betrouwbaarheid en onze communicatieoplossingen verbinden alle apparaten direct met uw bestaande infrastructuur, breedband push-to-talk radiosystemen, IoT-toepassingen en onze innovatieve dispatch control room. Daarnaast bieden we een naadloos wereldwijd bereik via onze uniforme breedbandoplossingen.

De lokale autoriteiten moeten de veiligheid van overheidspersoneel waarborgen. ComBus-oplossingen bieden functies en functionaliteit om te voldoen aan de zorgplicht die ze verdienen. De baanbrekende toekomstbestendige communicatietechnologie van ComBus & Entropia integreert naadloos in de infrastructuur van het openbaar vervoer.

ComBus biedt spraak- en personeelsveiligheidsfunctionaliteiten plus gegevensdiensten met toegevoegde waarde, zoals gateways voor realtime passagiersinformatie, telemetrie van activa en de middelen om key performance indicators te verzamelen om managementteams in staat te stellen hun services voortdurend te verbeteren.

Onze diensten aan de logistieke sector van het transport gaan verder dan spraak en bieden IoT-technologie om bedrijfsbeheersystemen te integreren.

Business management systemen, ontwikkeld door ComBus, geven tot op de minuut informatie en operationeel toezicht. ComBus-oplossingen bieden gateways voor mobiel personeel om toegang te krijgen tot taaktickets en het verwerken van gegevens met behulp van slimme apparaten. Deze slimme apparaten bieden de middelen om het personeel te beschermen met locatietracking en noodknoppen, man down en ook lone worker monitoring.

Onze grootste vaardigheid is de toegevoegde waarde die we aan een installatie toevoegen door onze ervaring, passie, innovatie en bewezen zakelijke tools.

Realtime assetlocatietracking Lone worker en man down bescherming Geautomatiseerde jobticketing Tekstberichten Spraak- en gegevensopname Noodfuncties Lokale en wereldwijde communicatie en dekking.

Tracking your transport assets with ComBus

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?