REAL-TIME OPLOSSINGEN VOOR VEILIGHEIDSBEHEER

Veiligheid van de werknemer

ComBus levert de ultieme uniforme communicatieoplossing om uw werknemers beter te beschermen. Implementeer slimme technologie om uw eerstelijnspersoneel en controlekameroperatoren volledig te ondersteunen. Stel hen in staat om zich te concentreren op hun rol en alle situaties veilig en effectief te beheren.

Veiligheid maximaliseren met de kracht van ComBus Cloud Technology

Onze slimme technologie is ontwikkeld om precies te leveren wat u nodig heeft om uw medewerkers veilig te houden. Zorg voor een volledig situationeel bewustzijn van al het personeel op elke locatie.

Door de krachtige IoT-toepassingen van ComBus en geavanceerde technologie te combineren, zijn uw controlekameroperatoren uitgerust met een betrouwbare stroom van realtime gegevens waarmee ze slimmere, veiligere bewerkingen kunnen uitvoeren.

Software op maat die past bij de behoeften van uw personeel Naadloze integratie met uw bestaande infrastructuur Volledige coderings- en verificatiebeveiliging bereiken Verenig alle kritische communicatiestromens Wereldwijd bereik met behulp van veilige cloudconnectiviteit Integreert naadloos met nationaal TETRA-netwerk

Elke ComBus-service is ontworpen om volledig flexibel te zijn en naadloos en veilig te werken via internationaal breedband-IP, en integreert met het volledig beheerde, gelicentieerde TETRA-nationale netwerk van Entropia in België en Nederland, wat betekent dat uw operatoren overal toegang hebben tot alle functies met elk apparaat.

ComBus worker safety
ComBus man down and lone worker features

Lone worker & man down noodsituatie functionaliteiten

Een betrouwbaar en robuust Push-to-Talk tweerichtingsradiosysteem is een essentieel pakket voor werknemers die alleen of in gevaarlijke omgevingen werken.

Onze oplossingen hebben ingebouwde noodfuncties om uw eenzame werknemers te beschermen, ongeacht hun locatie. Het innovatieve systeem detecteert inactiviteit en slaat alarm om het betreffende personeel te waarschuwen. Als een werknemer valt wanneer hij alleen werkt, activeert het systeem een waarschuwing omdat het apparaat horizontaal of een vooraf ingestelde hoek overschrijdt. In beide gevallen zal de operator van de controlekamer proberen het individu te bereiken met behulp van de tweerichtingsradio. Als er geen antwoord is, wordt er alarm geslagen voor onmiddellijke actie.

Live locatietracking: tijd besparen en levens redden

Het implementeren van een realtime ComBus locatietraceringsservice met totale redundantie en premium beveiligingsniveaus in rust en onderweg maximaliseert de effectiviteit van uw veiligheidsbeheerprocessen.

Onze baanbrekende technologie stelt uw controlekameroperatoren in staat om de locatie van uw externe werknemers en uw fysieke activa zoals voertuigen nauwkeurig te bepalen. Als u te allen tijde precies weet waar uw eerstelijnsmedewerkers zich bevinden, verbetert u de efficiëntie van uw resource-implementatie en versnelt u de reactietijden als er zich een incident voordoet.

ComBus location tracking
Single buttom emergency protocol

Noodoproepen met één knop met live microfoonbediening

Risicowerkers die zijn uitgerust met een ComBus tweerichtingsradio hebben direct toegang tot aangepaste noodfunctionaliteiten.

Met slechts een druk op de knop kan een persoon een directe verbinding met een vooraf bepaalde gespreksgroep starten, een noodbericht verzenden, de microfoon van het apparaat openen, lopende oproepen onderbreken en alarmen activeren.

Het combineren van noodtechnologie met één knop met het ComBus Cloud Dispatch-systeem zorgt voor volledig situationeel bewustzijn. De laatst bekende locatie van het individu dat de noodfunctie activeert, kan op een kaart worden gevonden voor een snellere reactie.

Live videostreaming.
Neem de controle over elke situatie.

Plaats uw controlekameroperatoren direct op de plaats delict, waardoor ze goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen voor het optimale resultaat.

De live stream videotechnologie van ComBus optimaliseert de veiligheid van uw eerstelijnsmedewerkers, verhoogt de responstijden en biedt bewijsbeelden.

De innovatieve technologie registreert beelden met hoge resolutie ter plaatse via een body-warn video (of geintegreerd in een smartphone) met een druk op de knop, verzendt automatisch naar een controlekamer en kan een alarm activeren voor extra gemoedsrust.

Gegevens delen met uw ComBus controlekamer met breedband Aangedreven door het volledig beheerde TETRA-netwerk van Entropia Bereik on-scene bewustzijn met hoge resolutie
Live stream video for worker safety

Sectoren die wij bedienen

Guaranteed connectivity and instant voice & data communications

Gegarandeerde connectiviteit en directe spraak- en datacommunicatie om uw eerstelijnspersoneel en de gemeenschappen die ze bedienen beter te beschermen.

Eliminate boundaries with our unified transport logistic solution

Elimineer grenzen met onze uniforme logistieke transportoplossing die al uw apparaten met elkaar verbindt om volledig operationeel toezicht te bieden.

Monitor and control all critical infrastructure

Monitor en bedien alle kritieke infrastructuur met onze state-of-the-art, veerkrachtige communicatieoplossingen om duurzaamheid te stimuleren.

ComBus solutions for Petrochemical business across Belgium and the Netherlands

Bereik volledig situationeel bewustzijn, verbeter de veiligheid, neem tijdkritische beslissingen en verbeter voortdurend door alle kritieke gegevens vast te leggen.

ComBus solutions for offshore and marine operations

Houd toezicht op de realtime prestaties van uw activiteiten en zorg ervoor dat u al het personeel veilig houdt met robuuste communicatie en gegevensinterconnectiviteit.

Limitless IoT solutions to connect everything and anyone

Grenzeloze IoT-oplossingen om alles en iedereen met elkaar te verbinden, altijd en overal, waardoor organisaties en steden hun leven kunnen verbeteren.

Digital technology and scalable IoT solutions to transform today’s water systems

Digitale technologie en schaalbare IoT-oplossingen om de huidige watersystemen en bijbehorende infrastructuren te transformeren om aan de eisen van morgen te voldoen.

Communications and control using IoT for all manufacturing business

Biedt rijke communicatieoplossingen en IoT-toepassingen om innovatie in uw productieproces te injecteren en uw succes toekomstbestendig te maken.

Groundbreaking IoT applications for Healthcare across Belgium and the Netherlands

Baanbrekende IoT-toepassingen, directe eindapparatuur en een betrouwbaar netwerk zijn essentieel voor kritieke zorgprofessionals met situaties van alle tijden.

  Hoe kunnen we helpen?