Offshore en Marine

Communicatiewegen, data-interconnectiviteit en betrouwbaarheid zijn essentieel om medewerkers veilig te houden en alle prestatie-eisen in deze gevaarlijke werkomgeving te realiseren. Duidelijke, consistente en betrouwbare spraak- en datacommunicatie en noodfuncties zijn ten allen tijde essentieel.

Uniforme communicatie

voor een duurzame wereld

Toezicht houden op real-time operaties is een essentiële rol voor offshore windcontrolekamers. Het personeel moet veilig worden gehouden en de prestaties van de turbines moeten voortdurend worden gecontroleerd.

Bij de inzet van windturbine-infrastructuur moeten dekteams en kraanmachinisten communiceren met de bemanning van het oppervlakteschip en vice versa. Elk van deze communicatiescenario's werkt onder zijn eigen frequenties. ComBus- en Entropia-netwerken bieden naadloze operationele overbruggingsoplossingen om verschillende technologieën en verschillende frequenties met elkaar te verbinden.

We implementeren breedband push-to-talk radiosystemen op de offshore platforms van onze klanten, zodat gebruikers met één druk op de knop rechtstreeks met een andere gebruiker of een groep gebruikers kunnen praten. In een tijdkritische situatie waarschuwt de noodoproepknop de controlekamer en belangrijke personen, zodat ze snel beslissingen kunnen nemen voor een optimaal resultaat.

Naast het leveren van operationele communicatie leveren ComBus en Entropia data backhaul voor de monitoring en besturing van de infrastructuur van windparken. IoT-integratie maakt volledig operationeel toezicht mogelijk. Het nationale TETRA-communicatienetwerk van Entropia in België en Nederland is uitgebreid naar zee en kustgebieden ca. 15.000+ Km2 betrouwbare offshore-dekking groot.

Voor betrouwbaarheid en beschikbaarheid bezitten en exploiteren Entropia en ComBus een eigen mobiel netwerk. We hebben optimale controle over de primaire bedrijfsprocessen om een onberispelijke connectiviteit en beschikbaarheid te garanderen. Directe duidelijke communicatie is de sleutel tot de veiligheid van onze klanten en door het netwerk te bezitten, kunnen we hen volledige veiligheid garanderen, omdat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben.

Volledig overzicht op de operaties Noodfunctionaliteiten Naadloos overbruggen van land-, zee- en luchtcommunicatie IoT-connectiviteit voor alle geïmplementeerde infrastructuur Robuuste apparaten die bestand zijn tegen de zware omgevingen
Commuications and IoT for offshore operations

ComBus-oplossingen

Broadband Push-to-Talk

Ervaar ultieme connectiviteit en essentiële noodfuncties om bedrijfskritieke communicatie te verbeteren en de efficiëntie in alle sectoren te verbeteren.

Cloud Dispatch systems

Het leveren van een ononderbroken stroom van kritieke gegevens aan uw controlekamer stelt uw operatoren in staat om optimaal te reageren en te reageren op elke situatie.

Worker Safety

Innovatieve uniforme cloudtechnologie om volledig situationeel bewustzijn te bieden en over rijke apparaten te beschikken om uw personeel beter te beschermen.

Telemetry IoT

Het verzamelen en verzenden van real-time gegevens van alles naar overal om een slimmere, efficiëntere en verbonden wereld te
garanderen.

Live Location Tracking

Optimaliseer uw noodbeheerproces met toekomstbestendige technologie om personeel, assets, voertuigen en incidenten nauwkeurig te lokaliseren.

Live Stream Video

Geavanceerde technologie om direct real-time video vast te leggen en te verzenden en draagt zorg voor het optimale resultaat van elke noodsituatie.

  Hoe kunnen we helpen?