Innovation enhances mission critical communications across the Netherlands
NIEUWSARTIKEL

Innovatie verbetert bedrijfskritische communicatie door heel Nederland en België.


ComBus heeft een geavanceerd Cloud Dispatch-systeem ontwikkeld om naadloos te integreren met Broadband Push-to-Talk-apparaten en het Entropia TETRA-netwerk.


Gedreven met integriteit om het voortouw te nemen in betrouwbare bedrijfskritische communicatie, gebruikte de Entropia-groep haar expertise en kennis om ComBus Technologies te vormen. Het doel van ComBus is om de wereld met elkaar te verbinden; slimmer, veiliger en duurzamer te maken.

De technologie en software die in eigen beheer bij ComBus zijn ontworpen, hebben de kracht om real-time gegevens door te geven aan mens op mens, van object naar mens en van object tot object.

De Cloud Dispatch-oplossing rust de operatoren van de controlekamer uit met alle kritieke gegevens die ze nodig hebben om goed geïnformeerde beslissingen te nemen voor het optimale resultaat. Het hebben van volledig situatiebewustzijn stelt hen in staat om de aard van elk incident te begrijpen en snel te reageren om de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen.


Deze ultieme oplossing, waaronder videogesprekken, videostreaming en live locatietracking, heeft meer dan 15 jaren ontwikkeling geduurd om te perfectioneren.

De Entropia-groep is verheugd dat de hulpdiensten, de nutssector en de vele beveiligingsprofessionals die nu profiteren van de essentiële kenmerken ervan.

Deel uitmaken van de Entropia-groep betekent dat de missiekritieke communicatieoplossingen van ComBus de landelijke redundante TETRA-netwerken van Entropia gebruiken om de ultieme connectiviteit te garanderen.

  Hoe kunnen we helpen?